Personlig mentor


KUNST MENTOR

(DK)

Jeg elsker at være personlig mentor i kunst. Intet mindre. Det er en fryd at følge en person tæt ind i kunstens væsen. Og det er en lykke at få et opkald, at nu er hun eller han optaget på et akademi i Danmark eller Europa, eller optaget på en af de censurerede udstillinger i Danmark.

Flere hundrede kursister og mentorelever har været del af mit virke i de sidste 12 år. Det er en gave og det er en stor inspiration hvorfor jeg bliver ved med at allokere nogle timer om ugen til at fortsætte denne del af min kunstpraksis.

Jeg tror virkelig på at give det videre jeg selv har fået.

I en personlig mentor time eller mentor forløb kan jeg tilbyde dig følgende:

  • Intensiv vejledning en-til-en
  • Fortrolighed
  • Finde din stil
  • Omhyggelig gennemgang af teknik
  • Introduktion til nulevende samtidskunstnere og kunsthistorie
  • Direkte forslag til hvordan du kommer videre med din kunst i forhold til udstillinger, formidling og samarbejdspartnere.

Ofte finder det sted på Zoom.

Frygt ej.

Jeg kan sagtens navigere i både dine værker og vores samtale via skærm.

Faktisk får jeg ofte at vide at ‘det er som om du sidder hjemme i stuen’.

Det glæder mig. For den trygge tillidsfulde samtale er fundamentet for vores samarbejde.

Om du maler, tegner, laver video eller noget helt andet er underordnet. Jeg har været mentor i mange medier i mere end et årti. Så jeg har stor erfaring i at tilgå alle medier, ligesom jeg har en bred viden omkring både samtidskunst og kunsthistorie.

Centralnerven er at skærpe dit blik på dine værker, samt skabe bevidsthed omkring kontekst. Det er sammenkoblingen i mellem de to der bringer dig videre og dybere.

Jeg vil gå i dybden med spørgsmål som:

Hvad er det du laver og hvorfor?

Hvad interesserer du dig for som menneske?

Smitter det af på din kunst?

Og selvfølgelig kigger vi også på æstetiske greb og teknik i forhold til disse spørgsmål.


Pris for en mentortime kr. 650,00 inkl. moms.
Rabat for fem mentortimer kr. 3000,00 inkl. moms.

Udtalelse fra mentor elever

I lang tid har jeg faret rundt og ikke kunne finde et udtryk i mit maleri. Det var allemulige stilretninger. Efter blot en session hos Mia-Nelle fik jeg en helt anden måde at tænke omkring mit maleri. Det blev mere mig. Og siden har jeg været i stand til at male mig endnu dybere ned i ét udtryk; nemlig mit.

Mentor elev Bente, 2021

Jeg har søgt ind på Kunstakademiet i Danmark fem gange. Efter et mentorforløb hos Mia-Nelle blev jeg optaget på kunstakademier i Sverige, Danmark, Holland og Norge. Jeg valgte Danmark. Tak for at gøre mig klar.

Mentor elev Malte, 2018

Mia-Nelle er en fantastisk mentor. Hun er motiverende, inspirerende og indsigtsfuld til at støtte dig i din maleproces generelt – med respekt til dit eget udgangspunkt. Samtidig er hun konkret, praktisk og konstruktiv kritisk i sin feedback på dine specifikke maleprojekter.

Nomeda, 2022RING NU FOR AT AFTALE EN TIME ELLER ET FORLØB PÅ
81 59 60 61