(DK)

FRIGØR DIT KUNSTNERISKE POTENTIALE

Er du en håbefuld kunst entusiast, der ønsker at forfine dine færdigheder, få adgang til prestigefyldte kunstskoler eller bryde igennem kreative blokke? Jeg er en erfaren privat mentor i kunst, dedikeret til at hjælpe personer som dig med at nå deres fulde kunstneriske potentiale.

Med mere end ti års mentorerfaring har jeg hjulpet adskillige kunststuderende i hele Europa med at komme ind på anerkendte kunstskoler. Min ekspertise ligger i at guide personer gennem ansøgningsprocessens forviklinger og sikre, at deres porteføljer og personlige udsagn virkelig skinner. Jeg forstår de unikke udfordringer, kunstnere står over for, når de stræber efter at skille sig ud i et konkurrencepræget felt, og jeg er her for at yde personlig støtte hvert skridt på vejen.

Men mit mentorskab rækker ud over kunstskoleansøgninger. Jeg brænder for at hjælpe personer med at overvinde kreative blokke og udnytte deres dybeste inspirationsbrønde. Gennem vores online Zoom-sessioner, der varer cirka en time (selvom de kan skræddersyes til kortere varigheder), vil vi sammen udforske din kunstneriske praksis. Jeg vil dykke ned i dine ideer, tanker og motivationer og søge at hjælpe dig til at forstå de underliggende koncepter og følelser, der driver dit kunstværk.

Ved at fremme et sprog og bevidsthed i din kunstpraksis sigter jeg mod at give dig mulighed for at træffe gode valg i dine kunstneriske bestræbelser. Vi vil diskutere moderne kunsttendenser og undersøge den bredere kontekst, som dit arbejde eksisterer i. Desuden vil jeg give indsigt i kunsthistorien, så du kan hente inspiration fra mestrene og lære af deres teknikker og filosofier.

Under vores sessioner vil jeg dele feedback og konstruktiv kritik, der hjælper dig med at forfine din kunstneriske stil og teknik. Jeg tror på at pleje din unikke kunstneriske stemme og samtidig give vejledning og opmuntring til at udforske nye veje. Sammen vil vi udvikle strategier til at flytte dine grænser og låse op for nye niveauer af kreativitet.

Uanset om du er nybegynder, der søger at bygge et solidt fundament eller en etableret kunstner, der sigter mod at udvikle din praksis, er mit mentorskab skræddersyet til dine specifikke behov og mål. Gennem vores samarbejde er jeg dedikeret til at hjælpe dig med at blomstre som kunstner og opnå anerkendelse for dit arbejde.

Så hvis du er klar til at begive dig ud på en berigende kunstnerisk rejse, så lad os oprette forbindelse på Zoom og udforske de grænseløse muligheder for din kreativitet.

MASTERCLASS MENTOR INDEHOLDER

PRISER

1 time: kr. 950,00
5 timer: kr. 4.500,00 (Fordelt på fem sammenhængende uger)
6 måneder: kr. 28.000,00 (Ugentlige 1 time sessioner, fri email rådgiving under hele perioden)

HVAD SKAL JEG VÆLGE?
Du kan vælge mellem tre forskellige mentorforløb. 1 time, 5 timer eller et 6 måneder forløb. Alle mentorforløb er intense og skræddersyet direkte til dig. Alle mentor timer finder sted på Zoom eller på mit landsted på Jungshoved.

1 time mentor forløb
Dog skal du være opmærksom på at du kun kan købe 1 time, når du har gennemført et 5 timers mentor forløb. Det skyldes, at det er vigtigt at etablere en solid platform når vi starter med at arbejde sammen. Min erfaring er, at dette er er en bedre investering, for at komme i dybden med både din teknik og din intention med maleriet. Derefter er det mere relevant at købe en time ‘her og der’.

5 timers mentor forløb
Et 5 timers mentor forløb er godt for dig, hvis du vil i dybden med dine værker. Det kan være du oplever at dit udtryk stikker i alle mulige stilretninger, eller at du ikke får taget den fornødne tid til at skabe.

Tiden kommer naturligt i dette forløb, da du forpligter dig til at sidde sammen med mig minimum en time om ugen. I dette tidsrum vil jeg vejlede dig i hvad du kan gøre, og ikke gøre i dine værker, og invitere dig til at se på kunstnere som er relevante for din praksis. Ved mentorforløbet afslutning ligger vi en plan for hvordan du kan komme videre, både i form og indhold og i eventuelle samarbejdsmuligheder.

6 måneder mentor forløb
Dette forløb er godt (og grundigt) for dig som gerne vil søge ind på et kunstakademi i Europa, eller etablere dig som professionel billedkunstere. På en periode over 6 måneder vil du mødes med mig en gang om ugen af en times varighed, hvor vi vil udvikle dit kunstneriske udtryk. Dette udtryk er afgørende at gøre sig bevidst om hvis du ønsker at blive optaget på et akademi, blive antaget på en af de censurerede udstillinger i Danmark eller ønsker at deltage på udstillinger.

Jeg kender kunstverden indefra og ud. I over ti år har jeg arbejdet som professionel udøvende billedkunstner, og er selv uddannet fra Goldsmiths i London (2010). Dermed er du godt rustet til at modtage præcis den viden og erfaring som du måske længes efter at få støtte fra. Jeg er lige her.RING NU FOR AT AFTALE ET MENTORFORLØB PÅ
81 59 60 61


ELLER BOOK NU

1 time

5 timer

6 mdr.

UDTALELSER

“I lang tid har jeg faret rundt og ikke kunne finde et udtryk i mit maleri. Det var allemulige stilretninger. Efter blot en session hos Mia-Nelle fik jeg en helt anden måde at tænke omkring mit maleri. Det blev mere mig. Og siden har jeg været i stand til at male mig endnu dybere ned i ét udtryk; nemlig mit.”
Bente, 2021

“Jeg har søgt ind på Kunstakademiet i Danmark fem gange. Efter et mentorforløb hos Mia-Nelle blev jeg optaget på kunstakademier i Sverige, Danmark, Holland og Norge. Jeg valgte Danmark. Tak for at gøre mig klar.”
Malte, 2022

FAQ

Kan du se mine værker på en skærm igennem Zoom?
Ja, det kan jeg godt. Efter at have vejledt flere hundrede mentorelever over årene, og kigget og studeret på flere tusind kunstværker, kan jeg hurtigt og nemt navigere i dine værker på en skærm. Ofte sidder min mentorelev foran sine værker under samtalen. Andre gange sender vedkommende mig billeder på SMS. Det kan blot være snapshot, og du behøver derfor ikke at tage en doktorgrad i fotografi for at jeg kan vejlede dig i dine værker. Ofte får jeg at vide at det ‘er ligesom du sidder hjemme hos mig’.

Hvad hvis jeg bliver syg inden en mentor session?
Du kan afmelde en mentortime op til 24 timer inden den aftalte tid på mail. Hvis ikke afmelding finder sted rettidigt tælles mentortimen som en del af det mentorforløb du har tilkøbt.

Det er bedst for mig at få mentor vejledning om aftenen eller i weekenden da jeg arbejder. Kan jeg det?
Ja, og til samme pris. Vi aftaler et tidspunkt på ugen, og så mødes vi på det tidspunkt de efterfølgende uger.

Jeg vil gerne have andre med til min mentortime, kan jeg det?
Nej, men du kan få tilsendt en optagelse af vores mentortime på mail, som du er velkommen at dele med andre, sålænge det er ikke er i kommerciel interesse, på sociale medier eller din hjemmeside.

Jeg oplever en modstand på det som du vejleder mig i, og laver derfor ikke det aftalte. Skal jeg møde op alligevel?
Absolut ja! Modstand er en naturlig del af at udforske vores kunstneriske potentiale. Det er ligeså vigtigt at tale om det, som det er at lave de øvelser jeg foreslår fra vejledning til vejledning