(All my masterclasses are currently in Danish only, why this page is written in Danish.)

Velkommen til mine masterprogrammer!

Da jeg startede med at undervise i maleri for 14 år siden, var det med den intention, at skabe et seriøst rum for alle som har lyst til at blive bedre til at male. Forstået på den måde, at den seriøse undervisning ikke kun skal være for studerende på kunstakademiet.

Det skal være for alle.

Jeg introducerer Masterclass Online, et online program, der fokuserer på kunsten at male og tegne. Få adgang til en ugentlig 40-minutters live tutorial, hvor jeg vil dele værdifulde teknikker og indsigt i kunstens verden. Uanset om du er nybegynder eller erfaren kunstner, vil dette program hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder og udforske nye horisonter. Programmet forventes at blive lanceret primo 2024.

Læs mere her

Masterclass Atelier er en intim og fordybende malerworkshop, der gennemføres på mit eget atelier. Med maksimalt tre elever pr. session vil du modtage personlig opmærksomhed og vejledning gennem hele workshoppen. Denne intense oplevelse vil gøre dig i stand til at dykke dybere ned i den kreative proces og forfine dine kunstneriske evner.

Læs mere her

Masterclass Mentor er en-til-en undervisning hvor vi mødes på Zoom af 55 min. varighed. Du får mulighed for at komme helt ned i dybden af din proces i en tæt dialog. I mellem sessionerne kan du arbejde dig igennem dine værker, for at komme tilbage til en ny session og modtage en fortrolig vejleding lige præcis hvor du er i processen.

Læs mere her

Du har selvfølgelig fleksibiliteten til at vælge en kombination af alle programmer, der blander bekvemmeligheden ved online læring med den praktiske oplevelse af personlige workshops. På denne måde kan du tilpasse din malerejse, så den passer til dine præferencer og ønsker.

Jeg er oprigtigt spændt på at begive mig ud på denne kunstneriske rejse med dig, mens vi sammen udforsker maleriets og tegningens verden. Jeg vil hjælpe dig med at frigøre dit kreative potentiale og se dine kunstneriske færdigheder blomstre.

MIN BAGGRUND

Jeg har undervist i kunst og maleri siden 2010. På Københavns Kunstskole (2010-2021) på en række af Danmarks højskoler, gennem Kreativt Netværk og har haft mange private mentor elever i løbet af denne periode. I dag underviser jeg hovedsageligt på mit eget atelier på Jungshoved, samt igennem MASTERCLASS Online. Her på hjemmesiden kan du se, at jeg også er en aktiv udøver af min egen kunst og litteratur.

“Jeg havde aldrig malet før. Allerede efter det første kursus havde jeg udført et landskabsmaleri. Der lignede! “

Joelle 2022

“Mia-Nelle har tilbudt mig den kunstskole jeg aldrig fik søgt ind på som ung. I seks år har jeg fulgt hendes kurser og mentortimer. Tak. “

Jesper 2023

“Jeg blev optaget på kunstakademiet i Danmark, efter et mentor forløb hos Mia-Nelle. Hun vejledte mig igennem alle aspekter, og tilbød endda et ophold på sit atelier”

Maria 2021

“Mia-Nelle har hjulpet mig til at forstå mit maleri, så jeg i dag kan stå på egne ben i den vilde vidunderlige kunstverden, med afsæt i det gode håndværk og koncept.”

VERA 2018