WORKSHOPS

Underviser Mia-Nelle Drøschler

ONLINE TEGNEKURSUS

På tre formiddage bliver du vejledt i essentielle greb i tegnekunsten. Perspektiv, lys, skygge og lighed gennemgåes igennem en række øvelser og oplæg. Kurset finder sted hjemme i din stue, det eneste du har brug for er adgang til Zoom, papir og blyant.Modul 1: Lørdag d. 20. november / 10.00 -12.00
Modul 2: Lørdag d. 27. november / 10.00 -12.00
Modul 3: Lørdag d. 11. december / 10.00 -12.00

LÆR AT TEGNE

Du kommer til at lære grundelementerne i tegnekunst og vil efter kurset kunne tegne perspektiv, objekter og lighed. Alle kan tegne, selvom du ikke selv tror det.
På kurset modtager du kursusmateriale ‘At tegne er at tegne’.

DELTAGERPROFIL

Kurset henvender sig til alle, der holder af at tegne, og som ønsker at blive bedre til at overføre streg til papir. Alle niveauer er velkomne, om du er nybegynder eller øvet, er alle øvelser lagt op til at styrke streg og blik. Efter mange år som udøvende tegner benytter jeg mig selv stadig af de metoder og øvelser som jeg gennemgår på disse moduler.

INDHOLD

  • Perspektiv
  • Billedrum
  • Lys og skygge
  • Tonedybde
  • Lighed
  • Kunsten at værdsætte ‘fejl’

FORM

Kurset er en sjov og engagerende formiddag fordelt på tre moduler.
Efter introduktion og præsentation tegner du og går derfra med din egen manual til at tegne. Tegneøvelser og introduktion af kunsttegninger veksler undervejs. Vejledning af den enkelte deltagers streg gennemgåes, så alle deltagere lærer at se, hvilke greb der giver det bedste resultat.

UNDERVISNINGSPLAN

MODUL 1: Lørdag d. 20. november.


Billedrum og objekt
Igennem en række øvelser gennemgår jeg principper for at skabe et billedrum i din tegning. Du bliver ført igennem det lineære perspektiv, tonedybde og proportioner, suppleret med øvelser i høj tempo. Overførsel af tredimensionelle objekter til tegning bliver ligeså gennemgået igennem en række øvelser.
Materialer: Papir, blyant, kul.

MODUL 2: Lørdag d. 27. november


Detalje, gentagelse og den vilde streg.
Detaljen i en tegning har lige så stor betydning som de store linjer, hvilket jeg i denne kursusgang vil lægge vægt på. Lys og skygge undersøges i gennem en række øvelser, hvor jeg også vil gennemgå essentielle greb i en tegning såsom gentagelse og det som jeg kalder ‘den vilde streg’ for at frembringe dynamik.
Materialer: Papir, blyant, kul.

MODUL 3: Lørdag d. 11. december


Portrætlighed er et yndet begreb i tegning. På denne kursusgang vil du stifte bekendtskab med klassiske tegnemetoder i portræt, for at frembringe en portrætlighed. Jeg vil vejlede dig igennem en række øvelser hvor anatomi gennemgåes, samt at studere de enkelte træk.
Materialer: Papir, blyant, kul.

UNDERVISER

Mia-Nelle Drøschler
Mia-Nelle har mange års erfaring med at undervise i kunst, maleri og tegning, og driver sin egen kunstneriske praksis. Den kan du se og læse mere om her på hjemmesiden. Mia-Nelle er en inspirerende underviser med stort kendskab til forskellige tegneteknikker, og kan derfor sætte sig ind i deltagernes individuelle behov for at lære at tegne.

TILMELDING OG PRIS

Det er muligt at tilmelde sig en enkelt modul, eller alle moduler.
Tilmeld dig ved at sende en email eller sms til undertegnede med information om hvilke moduler du ønsker at deltage. Herefter modtager du en besked til at indbetale beløb via MobilePay. Bekræftelse på tilmelding modtager du på SMS når beløb er modtaget. Afbestilling er muligt senest fem dage inden din første kursusstart.

1 modul: Kr. 450,00
3 moduler: Kr. 1.200,00


TILMELD MIG NU
SMS: 81 59 60 61
EMAIL: contactmianelle@gmail.com

‘Nu udskyder jeg igen’ af Mia-Nelle Drøschler
Blæk på papir
42 cm x 30 cm
2020