INTUITIV VEJLEDER

(DK)

Hvad er intuitiv vejledning?

Intuitiv vejledning er at skabe forbindelse til en åndelig verden for at søge råd og vejledning til sit liv. Spørgsmål og refleksioner omkring arbejde, familie, parforhold økonomi og fritid er almindelig igennem livet. Det kan være aldeles konstruktivt at få hjælp uden for én selv for at finde svar.

Jeg arbejder som intuitiv vejleder, hvor jeg bruger mine kompetencer som klarsynet igennem min intuition.

Både fra mit eget liv, og fra de personer jeg har vejledt, har jeg erfaret hvor konstruktivt det kan være at skabe kontakt til en åndelige verden. Vi lever i en tid som har fokus på vækst, familie og karriere. Det er der nødvendigvis ikke noget galt med, men lever du i overensstemmelse med din sjæl? Eller bliver du fanget af forventninger som familie og samfundet stiller dig? Derfor kan det være godt at trække sig tilbage og søge en åndelige verden da den kender din sjæl. Ofte bedre end dig selv. Jeg har ikke tal på alle de gange jeg får at vide ‘det er som at komme hjem’. Eller ‘jeg føler mig i den grad bekræftet, nu ved jeg hvad jeg skal gøre’. For når vi kender vores sjæl og tør handle ud fra den at fred, harmoni og balance opstår i vores liv. Det er årsagen til at jeg hjælper andre, for jeg bliver aldrig træt af at være med til at skabe kontakt til sin egen dybeste sandhed som bor i sjælen.


Min baggrund

Efter et kursus clairvoyance hos Jette Harthimmer har jeg fået en række værktøjer til at bruge mit klarsyn til at hjælpe andre. Her lærte jeg at bruge mine egne resurser, og være i stand til at modtage beskeder ‘fra den anden side’, samt at fortolke disse.

Lige siden jeg var barn har jeg set og fornemmet ‘noget’. Jeg talte ikke om det, da min mor havde diagnosen paranoid skizofreni. Hun blev indlagt på psykiatrisk afdeling op til flere gange på et år, så jeg turde ikke fortælle de voksne hvad jeg så. Jeg så stemninger, fortid og fremtid, mennesker og til tider væsener. Det var stressende at modtage så meget information med en sand frygt for at jeg blev kategoriseret som sindsyg. Det så jeg skete for min mor.

Men som jeg blev teenager sneg et begreb ind blandt mine veninder. Ofte blev jeg spurgt ‘Hvad siger din lilletå dig?` Det handlede selvfølgelig mest om den fyr de lige havde mødt. Er han den rigtige? Særlig husker jeg en veninde som mødte en mand i starten af tyverne. Jeg var ellevild glad, for min lilletå skreg at det var HAM. Min veninde og jeg dansede lykkelige rundt, og det var fantastisk at se hvor forelskede de var. Jeg havde intuitivt set både et bryllup og børn. Men. Tre måneder efter gik han fra hende. Min veninde led af hjertesorg og jeg faldt tudende sammen. Måske kunne jeg slet ikke bruge min intuition alligevel? Jeg forsøgte at slette min intuition og koncentrerede mig om andre jordiske ting. Et år efter stod vi på Roskilde Festival. Pludselig tikkede en besked ind på hendes telefon. Den var fra ham. Lige så pludselig han var forsvundet, lige så pludselig kom han tilbage. De blev gift og har i dag to børn sammen.

Det er selvfølgelig ingen hemmelighed at jeg sideløbende arbejder som billedkunstner, forfatter og mentor. Hvorfor skal jeg også arbejde som intuitiv vejleder? Fordi jeg kan hjælpe andre, og fordi det er så smukt at arbejde med sjælen i samarbejde med en åndelige verden.

I kraft af min kunstneriske profession er der naturligvis mange kreative aktører som opsøger min hjælp. Det er berigende at være med til at skabe afklaring omkring blandt andet projekter og økonomi.

Alle er selvfølgelig velkomne uanset profession. Det afgørende er at du møder op med et åbent og nysgerrig sind.


Sådan arbejder jeg

Indre billeder
I mit arbejde som intuitiv vejleder bruger jeg mit klarsyn ved ‘at stille mig ind på dig’.
Først slår jeg på en syngeskål for at hidkalde dine og mine åndelige hjælpere.
Dernæst tænder jeg for det jeg kalder ‘den indre TV-skærm’.

Her ser jeg billeder, farver, symboler og tegn, som bliver ved med at dukke op igennem vores samtale. Jeg fortæller hvilke billeder jeg ser. Dernæst fortolker jeg dem. Det er vigtigt for mig at fortælle om de billeder jeg modtager, da jeg kan have en oplevelse af dem, men du har måske en lidt anden oplevelse. Til tider ser jeg også billeder som ikke giver mening for mig, men som giver meget mening for dig. Det skaber grobund for en god samtale i mellem dig og mig, og de åndelige vejleder som er med os.

Jeg tager bevidst ikke kontakt med afdøde, men de kan dukke op, da de ofte er stærke budbringere. Jeg fortæller altid om dem, hvis de er med i en session.Tarotkort
Tarotkort er en del af mine værktøjer. De er hvad jeg kalder for ‘universets hånd i ryggen’. Dem kan jeg finde på at benytte hvis jeg finder det relevant i den pågældende session. Derfor er det ikke altid jeg bruger dem, kun hvis jeg fornemmer det vil være nyttigt i den pågældende session.
Jeg trækker altid ét kort ad gangen med udgangspunkt i et konkret spørgsmål.

Det frie valg

Du har altid dit eget frie valg. Det betyder at de billeder jeg ser og det vi taler om er ment som vejledning. Det er fuldstændig op til dig om du vil handle efter den.

Somme tider møder jeg personer som ikke finder svarene hensigtsmæssige. Det kan der være mange gode grunde til. Derfor er det vigtigt at du altid selv kan træffe de valg som DU finder bedst. Jeg kan kun opmuntre til at følge svar fra den åndelige verden. For det handler om at skabe kontakt til din sjæls fulde potentiale. Når vi handler og agerer i overensstemmelse med den opstår en samhørighed med dig selv og dine omgivelser. Men det er ikke nødvendigvis let, hvorfor det er vigtigt at tage sig den fornødne tid til at mærke rigtig godt efter.

Etik

Jeg kommer aldrig ind på død eller sygdom, ligesom jeg heller ikke stiller mig ind på andre personer som ikke deltager i sessionen. De har ikke bedt om det. Derimod vil jeg gerne stille mig ind på din relation til en anden person, men det bliver altid med udgangspunkt i dig. Den eneste undtagelse er hvis du har børn under 18 år.

Alle sessioner opmuntres til at blive optaget. Hvis ikke det er muligt for dig selv at optage sessionen får du en optagelse tilsendt via min smartphone.

Priser og booking

Der arbejdes lige nu på at lave en eshop hvor du kan booke direkte via denne hjemmeside. Indtil den er oppe og køre er du velkommen til at ringe til mig på 81 59 60 61 eller sende en sms. Du er også velkommen til at sende en mail til studio@mianelle.com.

Du kan vælge i mellem en online session på Zoom eller fysisk fremmøde. Jeg modtager klienter i både København på udvalgte ugedage samt på min gård på Jungshoved. Der er ikke forskel på kvaliteten af sessioner om det er online eller ved fysisk fremmøde, så det er udelukkende et spørgsmål om hvad du har mest lyst til.ONLINE SESSION
60 minutter: kr. 1.100,00
30 minutter: kr. 650,00

FYSISK FREMMØDE
60 minutter: kr. 1.300,00
30 minutter: kr. 750,00

AFBESTILLING

Det er muligt at afbestille på telefon eller mail op til 24 timer inden planlagte session, ellers forfalder det fulde honorar. Betaling kan foregå via Mobile Pay eller bankoverførsel (indtil eshoppen er oppe og køre). Betalingsoplysninger modtager du ved booking.


Jeg glæder mig til at se dig.

Kærlig hilsen

Mia-Nelle