HANDELSBETINGELSER MASTERCLASS

Alle priser på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK) og inkluderer moms og told samt alle afgifter mv.

Mia Nelle Studio forbeholder sig retten til udsolgte varer, trykfejl, stavefejl og forsinkelser, som Mia Nelle Studio ikke kan kontrollere.

PRISER

Priser fremgår af beskrivelsen af ​​de enkelte kurser. Du er først optaget, når Mia Nelle Studio har modtaget den fulde kursuspris. Den fulde pris skal betales ved tilmelding. Det er vigtigt at oplyse navn og kursus ved indbetalingen. Du vil modtage en bekræftelse på din optagelse.

AFLYSNING
Ved afbud refunderes det fulde beløb senest 6 uger før workshopstart. Herefter frafalder muligheden for at få det fulde beløb tilbage. Det er altid muligt at bytte med en anden indtil kursusstart. Mia-Nelle kan have en, der kunne være interesseret, da der ofte er venteliste. Men det er ikke altid, hun kan henvise til en person på denne venteliste. Afmeld ved at kontakte Mia Nelle Studio på mail eller telefon.

REGISTRERINGSBETINGELSER
Ved tilmelding til en workshop tilmelder du dig et helt kursus på 5, 3 eller 1 dage. Du kan ikke ændre datoerne for workshoppen efter kursets start.

Du er først tilmeldt en workshop, når du har modtaget bekræftelse på tilmelding og har betalt tilmeldingsgebyret.

Prisen inkluderer undervisning beskrevet på det enkelte kursus, overnatning og forplejning. Prisen inkluderer ikke materialeomkostninger. Betaling sker via anførte betalingsoplysninger på www.mianelle.com

FORSIKRING
Du er selv ansvarlig for enhver forsikring. Ønsker du afbestillingsforsikring, så husk at forsikringen skal tegnes, FØR du betaler noget til Mia Nelle Studio

MARKEDSFØRING
Vi bruger billeder og video taget på workshops og dermed af deltagerne og arbejder til vores markedsføring. Dette omfatter typisk; Facebook, Instagram.

Ved tilmelding godkender/giver du tilladelse til, at Mia-Nelle kan bruge billeder fra kurset. Hvis du ikke ønsker dette, kan du kontakte Mia-Nelle, så der bliver sørget for, at det ikke sker.

RESERVATION
Aflysninger på grund af sygdom, omlægning af undervisningen, ændringer som følge af eksterne begivenheder, som Mia-Nelle ikke har kontrol over (f.eks. ekstremt vejr eller bygningsskader), samt eventuelle lovændringer og pandemi. Med forbehold for evt. trykfejl i programmet og i online annonceringen. Ved sygdom ændres forløbet til et andet tidspunkt.

RYGNING
Rygning er ikke tilladt i indendørs områder.

POLITIK FOR PERSONOPLYSNINGER
Personoplysninger, såsom CPR-nummer, navn, adresse og e-mail, bruges kun i forbindelse med skolens ydelser og til registrering i forhold til Kulturministeriets kontrol.

OPHAVSRET

Det er forbudt at bruge nogen del af denne hjemmeside til privat eller kommerciel brug uden udtrykkeligt samtykke fra ejeren. Ophavsretten til alle billeder på hjemmesiden tilhører Mia Nelle Studio.

KUNDESERVICE

Mandag til fredag ​​fra 10-11
Telefon: 81 59 60 61
Eller på e-mail: studio@mianelle.com