Masterclass Atelier

(DK)

Studio 2022

I de sidste 12 år jeg faciliteret hundredevis af workshops i maleri. Jeg har i en lang årrække været tilknyttet Københavns Kunstskole, et udvalg af Danmarks højskoler, Kreativt Netværk med flere. Siden jeg er flyttet på et landsted på Jungshoved udfører jeg de fleste af min workshops på mit eget atelier.

Det er nu muligt at se alle kurser i 2023 og booke.

Udtalelse

“Lige vendt hjem fra et intenst og inspirerende 5 dages malekursus hos
Mia-Nelle Drøschler på hendes gård på Jungshoved. Så interessant med formiddagskunstsalon og så arbejde i atelieret med tid til fordybelse, dialog og refleksion! Man tager beriget derfra!”

Kursist: Suzanne, 2022

“Mia-Nelle har for mig været en afgørende mentor i min kunstneriske udvikling. Samtalerne med hende om mine billeder har modnet mig som billedkunstner.
Kurserne på hendes skønne landsted er meget inspirerende, effektive og lærerige. 
Et ægte refugium, hvor sanser og refleksion får plads og rum sammen med praksisnær undervisning i teknik og farvebrug.
Mia-Nelle er en eminent underviser, som er i stand til at møde den enkelte kursist og det enkelte menneske præcis på det niveau, der er nødvendigt. Hun er omsorgsfuldt men udfordrer også dine vaner og din praksis – præcis som det skal være.

Jeg kan kun anbefale kunstnere og kunstnerspirer at deltage i Mia-Nelles kurser.”

Kursist: Charlotte, 2022

I den ene længe er der atelier. I den anden længe er der privat bolig. Fire store private værelser kan lejes til overnatning. Du får dermed dit helt eget værelse. Bad og toilet deles.
Indgang til atelier igennem gården.
Atelier er delt op i to afdelinger. I denne del er der køkken og spise/arbejdsplads. En terrassedør fører dig direkte ud til have og mark.
Den anden del af maleatelier. Her som set med egne værker ( Det er ikke så tit der er helt ryddet) Du får din egen plads med væg eller staffeli, bord og stol. Der er adgang til atelier hele døgnet.

Det giver mulighed for endnu større fordybelse, da der kun er fire kursister på det enkelte hold. Og så kan jeg endelig undervise i oliemaleri. Et medie jeg ikke må undervise på undervisningsinstitioner grundet lugten.

Min næste workshop i uge 7, 2023 er udsolgt. Jeg arbejder lige nu på en workshop plan for 2023 i forbindelse med en nylancering af denne hjemmeside. Når den er oppe og køre er det muligt at tilmelde sig direkte her på siden.

Er du interesseret i at blive skrevet op til en nyhedsmail omkring workshops i maleri er du velkommen til at sende mig en mail på studio@mianelle.com.

Jeg glæder mig til at se dig.



TAK FOR EN FANTASTISK UGE 42, 2022

Tak for en fantastisk uge i maleriets tegn

Der males igennem i hvert sit hjørne
En kursist fandt sit til rette i glasgangen
Hun har fulgt min undervisning i tre år. Det er svært ikke at være stolt.
SÅ dejligt at få et opkald få dage efter med beskeden om at fire af malerierne er optaget på Kunstnernes Efterårs Udstilling. Tillykke!
Der holdes styr på både pensel og farve
Skitse. Lav altid skitse inden du begynder at male. Altid altid altid altid.
Kunstbøger flyder alle steder. På dit værelse, borde og trappe. Brug dem.
Individuel vejledning hvor vi dyrker detaljen
Hver eftermiddag laver vi en fællesøvelse.